2015. szeptember 3., csütörtök

Öröm s a boldogság alapvető létállapotod emberedben, Merülj el világodban, ahol, csak Te vagy Önmagadban.


Kedveseim!

Csodálatos felismerések közepén, világosság útján, Egységben a Szeretettel kiteljesedve lépsz be Önmagad ajtaján...kinyitsz minden ajtót s ablakot, hogy a levegő átjárjon s egyre könnyebben, lazábban érzed magad. Öröm s a boldogság alapvető létállapotod emberedben,
Merülj el világodban, ahol, csak Te vagy Önmagadban.
Rohamos léptekkel haladsz előre, szinte...szinteket emelkedsz, vágyad hajt előre...a vágy, hogy megismerni a láthatatlant azt a nagyságot, amiben csak létezni tudsz.

Mindenki egy nagy fejlődésen megy keresztül, a szellem tágulni szeretne, a lélek követi.

Milyen változások vannak?

Változás kellős közepén vagytok, még mindig nagy a mozgolódás a hely s az otthon váltásban, családi élet kerül előtérbe...a család egységbe rendeződése. Szülőkkel a kapcsolat átrendeződik, hiszen nagyon fontos szerepe van a párkapcsolatban.
Lány az Apával, a fiú az Anyával való bánás, viselkedés, viszony, kapcsolódás mind a Tiszta Szeretet alapja a Szerelmi kapcsolatban. Sokszor egy - egy párkapcsolatban a megingások vissza vezethetők szülői kapcsolathoz illetve gyermekkorban megélt élményekhez.

Változások engem is elértek bőségesen...szerelmi életben megtaláltam az Igaz társamat "Ikerlángomat", röpke 3 hónap leforgása alatt össze is költöztünk...mindenkit biztatni tudok, hogy a tartós Önmunkának köszönhetően, minden teremtés megvalósul, minden vágy beteljesül. 

Szellemi munkámat a Csodák Útján folytatom tovább FénySzív 99 néven...ez az Én szellemi csatornám.

Sok szeretettel várunk Titeket a FényMesterekkel együtt továbbra is FényTest gyógyításra skypon keresztül, hamarosan személyesen is tudunk találkozni.

Gyógyítási területek:

- Meddőség,

-Női területek,

-Kapcsolatok ( szerelem, szülői stb )

-Betegségek lelken keresztül való gyógyítása.

Szeretettel s Áldással,

FénySzív33

és 

Allen FényMester












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény