2015. december 3., csütörtök

Mihály Arkangyal üzenete


Kedveseim!

Mihály Arkangyal vagyok sok szeretettel köszöntelek Drága Fénytestvérem!

Változás kellős közepén vagytok, minden pillanat, amit Most megéltek a Földi Önvalótokban az a valóságos csoda. Menny s a Föld összeér emberetekben s emberként vagytok Lent és Fönt, Fönt s Lent. Minden érzékeltek, hallotok,ami körülöttetek történik. Szellemetek,lelketek szárnyal az Univerzális magasságokban s testetek a Földi Mennyországban fürdik a boldogságban,a szeretetben. Használjátok ki ezt a csodálatos adventi felkészülést Önmagatok Univerzumának felfedezésére s átélésére.
 Örömötöket Önmagatokban leljétek s ne az anyagban, tárgyakban. Szívetekben legyen szeretet, boldogság s akkor vagytok igazán gazdagok, mert akkor nyílik egyre tágabbra az Univerzum ajtaja, ahol egyre tágabban vagytok jelen a csodálatos Fényben.
Most ebben az időzónában, azért vagytok jelen a Földön, hogy Önmagatokat megtapasztaljátok mindenféle formációban, azaz helyzetben. A legnagyobb tisztulás, a régi emlékek feltárása s elengedése Most van jelen, Most emelkedtetek fel arra a rezgéstartományra, ahol ezt megtudjátok tenni.  
Minden esemény, szituáció a Ti javatokat szolgálja s ahogyan Ti látjátok ( negatív vagy pozitív) s ahogyan Ti megélitek, azon a szemléleten van Most módotok változtatni azaz felülírni a lélek által hozott emlék programot, mert az már nem Ti vagy Te vagy.

Számos lélek már világosság útján halad Ők már segítőként vannak jelen, azok életében, akik még Most ébrednek, nyiladoznak, kérjetek segítséget bátran, hiszen mindenki felemelkedéséért van Itt.

Az Univerzumban minden s minden összefügg s összecseng, Rend van, legyen hát a Ti házatok táján is Rend, mert mindenki magából indul ki, azt látja, ami benne van.
S ne feledjétek, hogy mindenki saját maga felel a saját gondolataiért, vállaljátok fel bátran, hiszen csodálatos vagy, Isten,csak tökéletes munkát tud végezni.

Szeretettel s Áldással,

Mihály Arkangyal s FénySzív33






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény