2015. május 25., hétfő

Pünkösd energiái ~ Jézus üzenetében..


Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek ebben a csodálatos kegyelmi időszakban.
Mindenki érzi, hogy ez a Pünkösd másképpen zajlik energetikailag, mint a többi.
Pünkösd előtti időszakban, mély altatásban voltatok, mert rengeteg karmikus emléktől tisztultatok meg, ez másképpen nem ment, mert mindig beleszólt az ego által kreált ragaszkodás. Ez idő alatt szívetekben megnőtt a Szeretet élménye és sokakban tudatosult a felelősség vállalás Önmagáért.
Bizony ezek nagyszerű s egyszerű dolgok, de mégis nehézségként éltétek meg.

Miért okozott ez nehézséget?

Az elmúlt évszázadok alatt a lélek, sok mindent tapasztalni kívánt s akkor még nem tudatos, hanem ösztön lényként tapasztalt s voltak olyan időszakok, amikor még nem volt tudatában cselekedeteinek.
Nehézség MOST az benne, hogy az ego nem szereti, ha kibillentik komfort zónájából s folyamatosan próbálja vissza állítani a megszokott állapotot, mert akkor érzi magát biztonságban. Pedig a változás s a változtatni tudás mindenkiben benne van, kellő bátorsággal bele lehet vágni.

Az elkövetkezendő időszakban még gyorsabban történik a változás energetikailag, egyénenként változik....ki ~ hogyan s miképpen éli meg Önmagában, ott bent csendesen.
A változást ne külvilágtól várjuk, hanem saját magunktól, bent a szívedben, lelkedben zajlódik mindez.

Tisztítás, Tisztítás, Tisztítás....A lélek munka alapja s napi szinten tedd meg Önmagadéért, hogy minél több Fényt betudjál fogadni, ami által  Fényesedsz s szebb kép alakul ki benned.
Teremtő világban élünk nagyon fontos a gondolataink tisztasága is, hiszen következő pillanatban belelépsz.
A Fényes energiák, akkor tudnak motiválni a kegyelem ajándékával, ha Hittel, Szeretettel fordulsz minden s mindenki iránt.

Pünkösd kegyelmi ajándéka a Szeretet magasabb minőségét befogadni Önmagadba s felelősséget vállalni teljesen Önmagadért. Ez egy csodálatos kegyelem, hiszen innentől kezdve szabad vagy s nem függsz senkitől.

Teljesen áttudod adni magad a SZERETETnek és az élet kitágul körülötted.
Nincs más dolgod, csak szeretni s ha olyan helyzettel találkozol, ami Neked nehéz, Szeretettel kezeld s Arannyá válik a sorsodban.
Persze a Szeretet csodájában benne van a megbocsátás energiája is, ami nélkül nem jön létre a gyógyulás folyamata.

Mindig minden helyzetben gyógyul a lélek, a Szeretet által...s meglátod egyre tágabb világ vesz körül, ahol minden s mindenki elfér.

Szeretettel s Áldással,

Jézus és Anahita






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény