2015. május 27., szerda

Saint - Germain Fénymester üzenete


Kedveseim!

Béke s harmónia van szívedben,
Élet ereje folyik az eredben,
Égi Áldás hullik a Mennyekből,
Lelked kapuja kitárul.

Béke s harmónia...szeretet útján nyilvánul meg bennetek, minél jobban szeretitek Önmagatokat, annál jobban emelkedtek a béke állapotba.
Szeretni minden helyzetet, ami Veletek történik, hiszen az Én pillanatnyi állapotát mutatja...tükör sosem hazudik, mindennapos rutin gyakorlat a figyelem s a SZERETET. Figyeled az Én reagálását az eléd táruló lehetőségekre s ha nem szeretem még eszedbe jut, ott még nincsen meg a béke állapota. Azt a részedet áraszd el szeretettel...

Igen erre tanítunk Titeket a feltétel nélküli szeretetre, mert a SZERETET az egyetlen megoldás a békétlen világotokra.
A béke, a harmónia, a SZERETET benned kezdődik s a világ igazodik. 

A Földnek hatalmas Szeretetre áramlatra van kiéhezve, a világban zajló békétlen helyzetek miatt, ez energetikailag nem felfelé vivődik, ez által s folyamatosan rezgés emelkedés van szüksége Veletek együtt.
Hatalmas dimenzió kapuk nyílnak ki számotokra, ha a szív útján tovább lépkedtek a világosság felé...s ezeket szíveddel látod, minél tisztábban, annál élesebb a kép.
Földi síkra is levetül, abban az esetben, ha állandó szeretetben s becsben tartod magad.
Párkapcsolataitok a legnagyobb mérce a Földön, mert ott nyilvánul meg legnagyobb mértékben a SZERETET, a TISZTELET, a BECSESSÉG. Ez tisztán s feltétlenül működik közöttetek, akkor előre vivő folyamatban van részetek egymás által. A cél az, hogy Önmagatokban a Szeretet minősége lehető legmagasabbra hágjon s Égig érjen...
Akkor tudsz adni legtöbbet magadból Neki s bárki másnak...amit kapunk azt tovább adjuk, hogy mindenki részesüljön belőle, hiszen a Szeretet általi gyógyulás az az igaz balzsam a szívnek.
Ikerláng egyesülésnek a lényege az, hogy a Föld alkímiai folyamatában részt vegyenek.
Együtt teljesek s együtt képesek mindenre....akik még külön úton járnak, tanuló idejüket töltik kapcsolatok terén...ami nagyon harmonikus feladat, hiszen Önerejüket mélyítik el az élet rengetegében. 
Legrövidebb út a SZERETET....

Szeretettel s Áldással,

Saint - Germain Fénymester és Anahita






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény