2016. március 12., szombat

FénySzív gyógyító nap - március 15...


Kedvesek!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket CsillagFényben!

CsillagFényes éjszakán,
Angyalok érkeznek,
Üzenetet hoztak Neked,
A Fény tollával írták,
Álmodban látod,
Testeddel érzékeled,
Teljesen áthatja képzeleted!

Színes világod kirajzolja Néked,
Hogy merre tartasz éppen,
Szíved vágyja? vagy Tested vágyja?
Mert nem mindegy, mi hajt Most Téged.

Lélekben van egy vágy "motor", ami hajt előre s ösztönöz, hogy gyerünk csináld, hiszen erre éhezem s amikor megvalósul szinte jól lakik vele az ember. Igen, így ösztönöz a lélek, hogy amit ebben az inkarnációban bevállalt, mint beteljesítendő feladatot s a testen keresztül üzen a haladás irányáról.

Hogyan nyilvánul meg ez az életben?

Nagyon egyszerűen, ha jó irányba haladsz,azt jelenti, ha megéled szíved vágyát s ösztönösen cselekszel, azaz abban a pillanatban érzed, hogy mit kell tenned az a Te zöld utad.Ilyenkor fizikálisan fittek vagyunk, telve életenergiával, arcunk mindig mosolyog. 

Ha a sorsoddal ellentétes irányba mozdulsz el, akkor csak a tested cselekszik s magyarázatok sorozata tölti el elmédet s mindenhol piros lámpa fogad s stop táblába ütközöl, akkor nem vagy a helyeden. Azt,csak Te szeretnéd kikényszeríteni a sorstól s nem a sors támogat Téged. Ennek még jelei is lehetnek pl: testen megjelenő elváltozások, tünetek, betegségek sorozata vagy éppen valami miatt lemaradsz az előadásról, lekésed a vonatot, repülőt. Erre érdemes odafigyelni, mert akkor nem fektetsz bele túlzó energiákat, ami csak kibillent az egyensúlyodból.

Minden vágy képzeletedben születik meg, ami álom képében jelenik meg előtted s társul hozzá egy nagyon könnyed pozitív érzés, amely jelzi, hogy minden támogatást megkapsz Égtől s Földtől.

A világ, amelyben élsz ott tart, ahogyan Te tartod,
Rajtad múlik, hogyan mozdulsz előre,
Mi, innét az Ég mezejéből,
Mindenben Támogatunk Téged,
Szeretünk s Óvunk,
Tiszteljük a Szabadságodat,
Segítünk abban, hogy Lélekként, amit vállaltál,
 Földi létedben utadon maradjál,
(  a Lelked Őrzője, mi Mesterek )

A lelked a testeden keresztül üzen, tünet illetve betegségen keresztül, valójában ezzel azt jelzi, hogy nem él Egységben Önmagával és az Univerzummal, elutasítja az Istenit. Különböző történeteket sző magának, illúziókat gyárt s ő maga szeretné megoldani a helyzetét, ahelyett, hogy átengedné Isteni Énjének ezen keresztül Istennek a megoldás kulcsát.

" Az élet nem más, mint a csalódások sorozata - egymás után veszi el az illúzióinkat -, amíg csak el nem viseljük a valóságot. Aki fel meri ismerni és el tudja viselni, hogy a betegség, a kórság, a halál elkerülhetetlen s hű kísérője az életnek, az tapasztalni fogja, hogy az a felismerés nem a reménytelenségbe vezet, s az ember e kísérőiben, segítőkész, bölcs barátokat fog találni, akik támogatják abban, hogy meglelje saját valódi gyógyító útját.

A betegség túl őszinte ahhoz, hogy szerethessük.

Tüneteink azonban csalhatatlanok - őszinteségre kényszerítenek bennünket,létünkkel mutatják meg, valójában, hol vannak hiányosságaink, mit nem engedünk magunkból érvényesülni, mi az, amit árnyéklétre kárhoztattunk, pedig meg szeretne valósulni, miben lettünk egyoldalúak.Tüneteink hűsége, ismétlődő megjelenése arra mutat, hogy problémáinkat egyáltalán nem oldottuk meg olyan gyorsan és véglegesen, mint szerettük volna. Betegség mindig olyankor kaparintja markába az embert, amikor éppen azt hiszi, hogy hatalma teljében változtat a világ folyásán. Elengedő egy fogfájás, egy derékrándulás, egy influenza, vagy egy hasmenés, hogy az élet sugárzó császárából nyomorult féreg legyen. Éppen ezt gyűlöljük a betegségben.

Betegség teszi gyógyíthatóvá az embert. 

A betegség az a forduló pont, amelyen lényünk hiányossága a teljességbe fordulhat át. Ahhoz, hogy ez megtörténhessék, abba kell hagynunk a küzdelmet a betegség ellen, s meg kell tanulnunk látni és hallani, mit közöl velünk a betegség.A páciensnek belső hangjára kell hallgatnia, kommunikálnia kell a tüneteivel, ahhoz, hogy azok üzenetét megismerje.
A gyógyulás mindig a tudat tágulásával, bizonyos éréssel jár együtt. Mivel a tünet, azért keletkezett, mert árnyékvilágunk egy része a testbe süllyedt, s ott manifesztálódott, a gyógyulás ennek a folyamatnak a fordítottja, azaz tünetünk princípiumát tudatosítanunk kell, s ezzel megváltjuk az anyagi lététől."  
Thorwald DehlefsenRüdiger Dahlke: Út a teljességhez.

Szellemünk, mindig törekszik az Egységre ( Szellem - Lélek - Test ) harmonikus működésére, sokszor mi magunk vagyunk, akik ebbe a folyamatba beleszólunk, mert úgy érezzük, ha elengedjük a testünk fölött az irányítást, minden összeomlik körülöttünk, pedig nem, akkor kezdünk el igazán élni. Ekkor kezdünk el felelősséget vállalni Önmagunkéért, ekkor kezdjük el szeretni Önmagunkat, ekkor kezdjük el felfedezni Önmagunk rejtett kincseit s ezáltal a kollektív tudatban s változást idézünk elő.

Ennek szellemében, szeretettel ajánlom figyelmedbe a FénySzív gyógyító napot, amely Március 15. -én van Budapesten a MagNet Közösségi Házban.

 Fényszív gyógyítás során lelked energia terében dolgozunk, Szellemi vezetők segítségével, FényTesteden aktiváljuk, kitisztítjuk azon részeket, amely idők során lezártál illetve blokkolódott energiarendszeredben.
Sokszor, csak állunk egy helyben, mert valami elakadt s bármit teszünk, nem tudunk kilépni belőle, mert valami láthatatlan energia húz vissza minket, ilyenkor bele vagyunk ragadva illetve fásulva s már nem látjuk a kiutat, addig még nem jön valaki s fel nem nyitja a szemünket. Ő ad valami pluszt, valami olyasmit, ami más oldalról közelíti meg a helyzetet s a megvilágosodás pillanatában rádöbbenünk, milyen egyszerű is ez. 

 Gyógyítás egyéni módon, meditatív állapotban, lélekoldás alternatív pszichológia technikáján keresztül történik, szellem világok bevonásával és vezetésével, amely a mély tudatban (ahonnan ered a gyökér probléma) oldja fel az energetikai blokkokat.

  
Lélekoldás pozitív hatásai életünkre:

-betegség, mint szimbólum megszűnik, harmonizálódik energiarendszered,

-egységbe kerülsz Önmagaddal,

- harmonizálódik kapcsolatod az Istenivel,



- életed vissza terelődik sorsod útjába,


- választ kapsz a miértekre, s ezáltal kioldódnak, azok a blokkok, ami akadályozta vágyad beteljesülését.


Szabad időpontok: 10. 30, 11.30.

A konzultáció díja: 7000Ft / alkalom ( egy alkalom = egy óra )

Jelentkezni e-mailben.
 

E-mail:fenysziv33@gmail.com
 
Helyszín: MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Így jutsz el hozzánk:

Földalattival a Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.

GPS koordináták:

47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E

Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.

Szeretettel s Áldással,



FénySzív33


Kapcsolódó cikkek:

http://szellemfenye.blogspot.hu/2016/01/magamrol.html

"A félelem valóban fölösleges teher, amelyet le kell vetni, hogy a lélek fölszárnyalhasson."
Szepes Mária



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény