2016. március 24., csütörtök

Rabok legyünk vagy szabadok?


Kedveseim!

Rabok legyünk vagy szabadok?

Eljött a pillanat, döntés helyzetbe kerültél....melyik utat választod? - az Rajtad áll, mennyire mersz Önmagadéért felelősséget vállalni, enélkül nincs szabadság.
 Az emberiség a felemelkedés mellett döntött szabad akaratából, az Univerzum azaz Szellemvilág ezen munkálkodik, hogy minél magasabbra feljuttassanak minket, az égi érő fán.

Vajon meddig merészkedsz el?

 A kvantum pillanat az, amikor a bátorsággal egyetemben, végre felmered vállalni saját szabadságod s azt mondod, itt van az a pont, amikor hit, bizalom, szeretet összefog, azt mondod elég volt, elégszer mondtál nemet saját magadnak, elégszer toltad magad háttérbe, azért, hogy a társadalmi elvárásoknak megfeleljél s a saját félelmed kiszolgáld. Igen a rabság félelem alapú, a szabadság bátor döntés.

Félelem, mint energia:  fél - elem azaz félemberként vagy jelen a saját életedben, Univerzumodban.

A félelem egy lehangoló érzés, amit egy általunk észlelt fenyegetés kelt bennünk. Egy alapvető mechanizmus, válasz egy bizonyos ingerre, mint például a fájdalom vagy veszély. Érdemes megjegyezni, hogy a félelem szinte mindig jövőbeli eseményekhez kapcsolódik, mint például egy folyamatosan romló helyzet vagy egy szituáció folytatása, ami elfogadhatatlan. Félelem egy tanult érzés a kapacitása az emberi természet része.

A bátorság az a lélekhangulat, a belsőnek az az energiája, mely a fenyegető veszélyektől meg nem ijed, hanem azokkal szembe száll.
(Wikipédia)

Hogy miért kerestem meg?

Tisztában légy az érzéseiddel s tud, hogy mikor, milyen alapon döntesz.

 Bátor az, aki meri vállalni magát a világ előtt,
Bátor az, aki összhangban van Istennel,
Bátor az, aki kimer állni társaiért,
Bátor az, aki minden körülmények között vállalja szabadságát,
S nem engedi, hogy rab legyen saját Univerzumában.

Mostani energetikában, mostani teli hold idején, amikor a Mérleg jegyében jár.
Új korszak, új lehetőségek nyílnak meg Univerzumodban, új választási lehetőségek s most könnyedén betudod fogadni az új életminőségedet.Változékony, mozgalmas tavasz van, mindig beköszön valami új, valami más,de csak az, ami már megszületett már a gondolataidban.
Sorra törnek fel a múlt történései, mint kútból a forrás, jelzi tedd rendbe, beszélj róla, hogy az utolsó kis puzzle darab is a helyére kerüljön. Nagyon sokat segít a mérleg elve, pakolj ki mindent,szíved szerint, egy mérlegre...világosan s tisztán látod, hogy merre billen a mérleg nyelve. Ez egy lehetőség, hogy egy magasabb szemszögből, földi betanult érzéseidtől eltávolodva, Isteni szemszögből ráláss a helyzetedre.
Nehéz feladatok megoldására rendkívül kedvező ez az időzóna, könnyedebben megy a jövő érdekében megtett lépések. Bár lehetséges, hogy egy kicsit zavar még, hogy egy kollektív döntésben az egyéni helyzeted eltérő s ezáltal egy teljesen más döntést készülsz meghozni, ez ne befolyásoljon hiszen a kérdés még mindig az Rabság? vagy Szabadság? a Te Univerzumodban te vagy otthon. 

Mindig magunkkal kezdjük a rendet s, csak utána tudsz inspirálni másokat, ha a Te Univerzumod tiszta.

Szenvedély tiszta vágyak forrása,
Szívedben Égig emelő érzések folyása, 
Világosan látod a sötétet,
Adj hálát az Égnek!

Szeretettel s Áldással,

FénySzív33 és Angyalok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény