2016. június 4., szombat

Fény az alagút végén...

Kedvesek!

Boldogság s öröm lelked mantrája,
Ritmusát szíved játssza,
Táncát tested járja.

Nem is olyan rég még úgy érezted, hogy vége a világnak sötétbe borult minden..alagút, ahová megérkeztél mélynek és sötétnek érzékelted...nem láttad a Fényt az alagút végén, de mára felkapcsolták a villanyt.

 Ez az alagút az Önsajnálat útja volt, úgy érezted, hogy a világ esküdött össze ellened, pedig nem, csak a régi várad romba dőlt, hogy az új felépülhessen. Ez az összeomlás, mélyen érintett s fájdalmakkal is járt, de arra sarkalt, hogy végre dolgozz magadon s mihamarabb állj fel.

 Mi szeretünk Téged és mindenkit, szeretet balzsama eltünteti a hegeket s borogatás a fájdalom testedre. Kérlek állj fel és rázd meg magad, mától táncol az egész világ.
Csodálatosan rendezed az életed színházát, minden darabot, amit megkapsz színre viszed...tegyél magadért, hogy sorsodból a legjobbat kihozzad. 

Igen, mindenki kap egy forgatókönyvet a sorsárról, amit odafent megírsz magadnak, s ezután rajtad múlik, hogyan játszod el a szerepet az érzetet és az érzést már Önmagad adod hozzá, a megélt élmények alapján.

Változás és a változtatás lehetősége mindig benne van a megoldásban...csak az a kérdés -  felül szeretnél-e emelkedni a helyzeteden? - ha igen a változás elindult...

Egy tánc az esőben?

Szeretettel és Áldással,

Angyalok és FénySzív33 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény