2015. április 10., péntek

Aphrodite Istennő üzenete


Kedveseim!

Nap amelyben élsz, egyre erősebben fokozza benned azt a vágyat, hogy teljesen kinyíljál szívedben....s szívedből szóljál. Minden egyes vágy, érzés, tett, cselekedet szívedet képviseli s abban nincs szégyen, bűn, félelem s harag, csak a szeretet. S ez az, ami lágyítja benned a természetes viselkedésed, egyre tisztább energia teretekben már nem tűr el a szeretet ~ mindenféle alacsonyabb rezgésű energiát, ezek egyszerűen kilépnek a térből, mert ez már nem természetes környezet számára. 

Az emberi léleknek következő nagy lépése a szeretet megélése a szívből s ez vonatkozik a szerelemre is.

Egyszerűen nem győzzük mondani, hogy nagy hangsúly van azon, hogy a szerelmem terén, hogyan viselkedsz, s hogyan éled meg a szíveddel.
Ami konfliktust okozza benned, az lélek szinten sérült aspektus s Fénnyel váló munka során helyre tudod hozni s nem elzárni illetve nem foglalkozni vele, mert testi szintű tüneteket okozhat. Szeretet, csak akkor tud igazán fokozódni, ha azt is szeretettel fogadod, ami bántó számodra...mert ott még nem vagy teljes.

Most, hogy egy korszak lezáródott,s megnyílt az új ez a szeretet s szerelem megéléséről szól egy teljesen új nézőpontból, s különböző aspektusból.

Miért van erre szükség?

Azért, mert a lélek többször elbukott szeretetből s itt megrekedt, most van itt az a lehetőség, amikor ki lehet emelkedni a sárból s el lehet jutni az aranyvirágos mezőre, ahol már csupa - csupa szeretet van s mindenki békében él Önmagával.

Tedd a szívedre a kezedet s őszintén mond el magadnak, hogy Neked milyen az aranyvirágos mező?

Ha még érzel ezzel kapcsolatosan feszültséget, akkor még van tennivaló, de akkor is, ha minden sima, mert mindkét esetben a szeretet mélyítése a feladat örökön - örökké.

Állj meg egy pillanatra, s légy benne a pillanatban,
Itt és Most érezd át, milyen érzés a jelent megélni,
Nézz körül környezetedben, nézz meg mindent,
Érzékelj, szagolj, hallj s láss.

Jövő még messze, a múlt távol,
A jelen van közel,
S mégis a messze - távolban vagy,
Gyere közelebb Most.

Ez az, ami a szívedben van a vágy...elérni  múlt s a jövő között tudod, mert ha nem itt vagy, akkor csak vágy marad benned...

Szeretettel s Áldással,

Diktálta; Aphrodite  Istennő

Lejegyezte; Anahita


  




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény