2015. április 6., hétfő

Feltámadás napján


Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket ezen a Szent napon..

Egy fejlődési ciklust zárhatunk le MOST, sok tehertől, régi elmaradt karmikus adósságtól szabadultattok meg elmúlt időszakokban, az egyre fokozódó energiaáramlás is nagy részben hozzá járul ehhez, meg persze a Ti lélek munkátok.Biztosan sokan érzékeltétek azt is, hogy az elmúlt héten a lélekben meghaltatok egy - egy esemény kapcsán, ez volt a múlt lezárása, illetve tisztulási folyamat része.

Sokat biztatlak Titeket, de mellette azt is elmondom, hogy egy új ciklus kezdődik..rengeteg tapasztalat gyűjtéssel s mély lelki munkával, hogy a gyökerek s hajszál gyökerek is kijöjjenek onnét.

Új élet s új távlatok nyílnak meg előttetek s az egyre merészebb álmaitok válnak valóra. 
Húsvét alkalmával 10 dimenzió kapu nyílt meg a Föld felé, ebben a ciklusban lesznek nyitva, a Föld gyorsabb tisztulása érdekében ( ez a ciklus 25 évre szól ). Szeretnénk, hogy a szeretetlenség helyébe minden térben s téren szeretet lépne életbe. A Föld rezgés emelkedése tovább emelkedik nyári napéjegyenlőségig s utána egyre fokozottabb s intenzívebb, szinte hónapról - hónapra erősödik a rezgés. Erre, azért van szükség, hogy a tudati változásokat minél hamarabb elérjük, hiszen a Föld életért kiált.

Szerelem szépen alakul szívetekben, de ameddig nem ébredtek arra rá, hogy az Önismeret az, ami elvezet Téged a lélekpárodhoz, addig nem is tudtok egymáshoz közelebb kerülni. Ismerd meg Önmagadat, minden egyes részletet...szeretettel fordulj Önmagadhoz.

Isten kegyelme ott van a szívedben,
Isten óvó keze sorsodon,
Szeretete páratlan,
Higgy az útmutatásaimban,
Hogy Te is a Fény útját járjad.
Szeretlek.

Jézus 

Az Én sorsom is újra átalakult, egyre több feladatot kapok, ami gyógyítással kapcsolatos, lassan elkészül honlapom, ahol továbbiakban bővülő információ áramlásban részesültök.

 Továbbra is várlak, ha lelked gyógyító balzsamra vágyik.

Az alábbi témákban tudtok hozzám fordulni;

- Családi kapcsolatok,
- Gyermek áldás ( meddőség )
-Szellem - Lélek - Test harmonizáció,
- Szellemgyógyászat.

Jelenleg skypon keresztül végzem tevékenységem,

E - mailen tudtok jelentkezni.

E-mail; csodakutja333@gmail.com


Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Jézus

Lejegyezte: Anahita






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény