2015. április 17., péntek

Jézus üzenete a mindennapokról...


Kedveseim!

Sorsotok sodrában "nyakig" benne vagytok, zajlik...aminek itt az ideje...fogadjátok szeretettel. Tudom, hogy ezt néha nehéz elfogadni, de MOST már nincs idő arra, hogy még várjunk. Türelmi időszakon túl már nincs tovább, minden érző lény intenzíven éli lelke mélyebb aspektusát, hogy megismerje őseredetét.

 Szembesülés Önmagaddal s Önmagadat kiemelni saját mélységeidből, a Szeretet eszközeivel ~ ez az, amiben tudunk segíteni.

Nincs olyan kémiai gyógyszer, ami ezen tud segíteni ~ aki még ezt választja elutasítja Önmagát...gyógyszerek,csak elnyomják a lelked üzeneteit s ezáltal ismeretlen maradsz Önmagad számára...ugyanez vonatkozik kémiai vegyszerekre, amit használtok. Elnyomjátok a természetes illatotokat, érzékeiteket, érzeteket s a természetes körforgást is ezáltal elnyomjátok illetve természet ellen dolgoztok, csak ezért, mert így kényelmes. A természeti Föld Anyának támogatását, így elveszítitek s ezáltal Ő is hasonló módon válaszol a mesterséges módszereitekre.
   
Drága Kincseim!

Az ősi tudás ott van a kezetekben...Miért nem használjátok? 

Minden természetes módszert ismertek, csak a sallangoktól meg kéne szabadulni, mert addig nem fogtok felismerni semmit, még meg nem tisztultok a felesleges terhektől. Ehhez sok imádságra, áldásra, meditációra napi szinten van szükség, hogy belső aspektusaidat felismerjed.

Testet öltött gyógyítók járnak köztetek, tessék hozzájuk is fordulni, hogy segítségükkel mélyebb belső tisztulási folyamat illetve gyógyulás beinduljon, de e mellett napi szintű törődést igénnyel a lélek, mint a test.
Sokszor egyedül nem megy, mindig kell valahonnét egy másfajta inspiráció, nézőpont, energia.

Lelked mélységében ott van az őselem,
Ami működésbe hozza Szellemed,
Nem kell más, csak Te magad,
Hogy felelevenítsed Önmagad.

Mindenhez kulcs Te vagy,
Nem más, csak Te,
Tisztelettel s Szeretettel,
Illeszd...

Szeretettel s Áldással,

Jézus

Lejegyezte; Anahita





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény