2016. április 22., péntek

Szeretet, mint tiszta forrás


 Kedvesek!

Szeretet, mint tiszta forrás.

Szeretet az ami átsegít mindenen, 
Szeretet az ami energiát ad mindenhez,
Szeretet az ami állandó benned,
Szeretet az ami mindet megad Neked.

 Szeretet benned van, benne lakik a szívedben, minden, ami szívből, szeretetből fakad s a legtovább virágzik. Mindenek felett áll s hatalmas erővel bír, a szeretet kitart, türelmes s megértő, nincs olyan a helyzet, amit ne oldana meg. Higgy a tiszta szeretetben, higgy a tiszta szeretet erejében s hidd el, hogy amit szeretettel alkotsz tartóssá válik benned. Mindent, amit szeretettel alkottál legszebb ajándékoddá vált, amit szeretetből kaptál a legszebb kincseddé vált.

Miért nem hiszel a szeretetben?

Talán, azért nem, mert megsebeztek miatta?

Talán, azért nem, mert gyengének érezted magad?

Talán, azért nem, mert bántottak miatta?

Hidd el akkor vagy sebezhetetlen, amikor úgy érzed megsebeztek
Hidd el akkor vagy erős, amikor gyengének neveznek,
Hidd el akkor  vagy sérthetetlen, amikor bántannak.

Miért?

Mert szeretet a védőpajzsod s akkor bokszolnak, amikor tisztán sugárzol. 

Minden helyzet, esemény, történés, szituáció erről szól  a szeretet védőpajzsodról s, amikor úgy érzed sokat bokszolnak egy helyen, eltörik a mécses vagy nem bírod tovább, csak azt jelzi számodra ott, ahol fáj, gyenge és sebezhető balzsamozd be szeretettel, mert a védőpajzsod ott elgyengült, kevés figyelmet szenteltél neki, hozd egyensúlyba a többi részeddel.

Gondolj, csak arra, amikor tisztán szerettél valamit vagy valakit, csak is csodálatos élmények jutnak eszedbe s tisztán emlékszel minden egyes mozzanatra s ott őrzöd a szívedben.

Mindig van a sorsunkban, ami nagyon nehezebben indul el vagy úgy érezzük, hogy sokszor megbotlunk benne, egyszerűen azért, mert még nem Fénylik mindenhol, van még tisztázni való, fényesíteni való.

Hogy mi?

A tudatalattid mindig felszínre hozza azokat az eseményeket, amelyen ismételten végig kell, hogy menj...hogy hányszor még? - azt úgyis a mostani reakciód dönti el, a folyamatos Önmunka edzetté tesz.

Szeretettel és Áldással,

Jézus és FénySzív33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény