2016. április 4., hétfő

Jézus üzenete, tavasz jegyében...


Kedvesek!

Végtelen úton járva,
Önmagadra találva,
Jézus Szent erejébe kapaszkodva,
Magasságokba repülve,
Fényesedni e - hazán.
   
Szeretet és Egység ez a nap mottója, minden fénylik s aranylik körülötted, amibe ma kezdesz bele, arannyá válik az életedben. Tavasz mindig a kezdet kezdete, valami itt ér véget és itt kezdődik az új, a kör bezárul és a kör újra elindul. Örök univerzális törvény, először pont kerül minden dolog végére, ez fejezi ki, hogy nincs több kérdés, nincs több felkiáltás, nincs több nyitva maradt rész, nincs több elvarratlan szál. Minden a helyén van az utolsó atomi részecske is, csak is így lehet új kört indítani, más tudati tartalommal s egy másik tudati magasságból.

 Fényes Univerzum, 
Ontja Rád a bőséget,
Hullik az égből az arany manna,
Tárd ki öled,
S fogadd magadba.

Érési folyamat része ez is, hiszen a természet folyása is hűen ábrázolja ezt a folyamatot. Gondoljunk, csak a fákra tavasztól - őszig érleli gyümölcsét, ha megérett befejezettnek tekinti a folyamatot és pontot tesz a végére (lehullik a gyümölcs). Télen pihen és tavasszal újra kezdi érlelési folyamatot, de már egy másik tudattal, a folyamatban valamiféle fejlődési állapotot ér el és terjeszkedik tovább,egyre több gyümölcsöt hoz s egyre több tapasztalást szerez, mert mindig a tökéletességre törekszik.
Így vagyunk Mi is, a tökéletességre törekszünk, tudatunk folyamatos fejlődésével tágabb világban találjuk magunkat s terjedelmünknek köszönhetően pont, ezért fényesebb útra kerülünk.


Ezért teszünk pontot a mondat végére is, hogy a következő gondolat már ettől független legyen, hogy másképp érezzük a mondanivalóját.

A körök bezárulnak ebben az évben globálisan is, hiszen kilences évben  vagyunk, mindenki hite szerint dönt s ennek Fényében tesz pontot év végén. 

Ez a folyamat megy a végtelenített pályán egy rendszerben, rendszerességre épülve, rendszerek nincsenek egymás nélkül.

Az Univerzum gondos gondoskodásra révén, nagyon odafigyel arra, hogy minden atomi részecske gondosan ki legyen dolgozva s megfelelően illeszkedjen a helyére, hiszen így tökéletes a folyamat.

Sokak számára kilépési pont ez az év, a Kegyelem megadja ezt a lehetőséget, akik nem tudnak csiszolódni tovább, inkább kilépnek, nem tolerálják az energetikai változásokat.

A Szeretet energetikájában folytatódik az év, az erők mindenben és mindenkor ezt sugározzák, tudatosítják, szembesítenek a felemelkedés tényéről. 

A szeretet hulláma végig söpör a világon, hogy megmutatkozzék az emberiség igazi arca.
 
 Egységbe fonódva,
Lépkedni előre,
Angyalok klánja,
Haladván előtted,
Vezet az élet útján.

Szeretettel és Áldással,

Jézus és Fényszív33 

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény