2016. január 30., szombat

A hétvége energia áramlása


Kedveseim!

Most éppen egy nagy energiaörvényben vagyunk benne, ami egész hétvégén kitart. Sokaknak okozhat némi belső feszültséget, mert a Fény egyre nagyobb helyen kíván benned s vannak olyan részeid, ami még egy kicsit ellen áll.

Szellemiség, lelkiség hétvégéje ez, fordíts nagyobb hangsúlyt a belső csendre, hagyd, hogy belső Önmagad kerüljön előtérbe.

Miért fontos ez?

Lélek erő emeléséhez, belső hangod, belső motivációd megélése alapján tudsz előre lépni a boldogságod útján. Önkéntelenül kijelölöd magadnak azt az utat, amin ebben az évben végig szeretnél menni, végig szeretnél élni, hogy belső tapasztalást nyerj a korábbi életeid emlékére.
Belső konfliktus, mindig az emlékek hatására jön létre, megnyomják a play gombot és rögtön ott vannak a képek, érzetek, tapasztalások, gondolatok, hangulatok,szituációk eredménye, levont következtetések.Azért van ITT és MOST, hogy töröld őket végleg s tiszta lappal indulj tovább az Öröm ösvényén.

A múlton keresztül a kapcsolatok összekuszáltsága, konfliktus helyzetek jellemzik...egyszerűen az Univerzális erők lehetőséget adnak arra, hogy az légy, aki Vagy s ehhez, fontos Önmagad megnyilvánitása, megszólítása, megismerése s Önön keresztül Univerzális Rend megteremtése Lelkedben.
Régi időkben teljesen összekuszálódtak, a szerepek a  ( Férfi és a Nő minőség ), kollektív tudatban elfogadott minták követése ez teljesen, ahhoz vezetett, hogy elfelejtsük, hogy kik is vagyunk valójában.

Most ennek az ideje van ITT újra és újra, hogy a kapcsolatainkat az embertársainkhoz fűzött viszonyunkat megváltoztassuk, elfogadjuk azt, hogy van lelkiség és szellemiség a fizikai léten kívül.  

Az emberekhez fűzött viszonyunk méltón jellemzi a Mostani lelki és szellemi viszonyunkat a felsőbb világokhoz, ha nem tudok fejet hajtani embertársaink előtt, akkor hogyan tudunk a szellemi világok segítői segítségét alázattal elfogadni?

Itt van még a felelősség kérdése is, emberek mutogatnak egymásra az utcán általánosítva, hogy Te voltál!
Te csináltad!
Hol vállalja ez az ember a gondolataiért, teremtéseiért a felelősséget?
Ráadásul csodálkozik, hogy egyszer, csak jön egy szívinfarktus, ami hirtelen elviszi.
A sok felgyűlt feszültség, stressz,harag,bánat, félelem, szeretetlenség nem tudott sehol sem távozni ( mert feldolgozatlan maradt) sőt jött még hozzá, mert ezt sugározza mindenfelé ( adok -kapok törvénye alapján az tér vissza, amit elindítunk ).Lelke, szelleme feladja a harcot és inkább távozik ebből a testből ( a fénytelenségből ) a Fénybe, mert ott érzi jól magát, a fénytelenségben nem tud fejlődni, növekedni és a testet jó kondícióban tartani, olyan erőtlenné válik az egész.  

Másik rész a szerelem, itt is van egy Univerzális Rend, minden sorban jön egymás után ( karmikus szerelem, duális szerelem és majd az ikerláng szerelem) készülni, tapasztalni és Fényesedni ez a titka, ha majd mentálisan készen vagy Rá, akkor bizony villámcsapás szerűen ott terem előtted s mindegy, hogy éppen házas, kapcsolatban él, egyik fél sem hezitál azon, hogy éppen az aktuálisat felrúgja vagy sem, mert egyértelműen tudja, hogy igen Ő az megérkeztem s Itt van a helyem mellette.

Éppen, ezért döntöttünk úgy  Kedvesemmel, hogy megírjuk tapasztalásainkat egy könyv formájában s úgy építjük fel a tematikát, hogy mindenki megértse s lássa azt a folyamatot, ami elvezet az Igazihoz.
Az a célunk, hogy mindenki boldog párkapcsolatban éljen, aki csak tud és szeretne, mert ettől gyönyörű a világ.

http://hidvegicsatitamas.blogspot.hu 

Én FénySzív33 csatorna gyógyítója, jó pár éve azon munkálkodom, hogy emberek lelkében megnyissak valami újat és segítsek az átkelésben (hídként) a Fénytelenségből a Fénybe.

 http://szellemfenye.blogspot.hu/2016/01/magamrol.html

Hamarosan jelentkezek gyógyító nap februári időpontjaival.

Szeretettel és Áldással,

FénySzív33


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény