2016. január 17., vasárnap

Saint Germain üzenete



Kedveseim!

Sok szeretettel ebben az új felemelő időszakban.
Bár a lélekmunka Most kezdődik illetve folytatódik ebben az egyre erősödő intenzív időszakban.
Energiaáramlás egyre intenzívebben van jelen terünkben, teljesen áttranszformálja, testünket, lelkünket, szellemünket.Mindenkinek ott kezdődik el a transzformáció, ahol a legtöbb dolga van.
Most jelen pillanatokban a fizikai testben történik a transzformáció, a lélek, fizikai test szervein keresztül üzen, s küldi egyre intenzívebben az impulzust Feléd, a Te döntésed, hogyan fogadod.
A fizikai test a lélek szótára, minden kiolvasható belőle, ha éppen kellő odafigyeléssel s alázattal vagy iránta. Arra törekszik, hogy harmóniába kerüljön lelkeddel, szellemeddel, engedd meg neki, hogy jól érezze magát a bőrében.

Mindenben létező vagy, mindenség teremtője vagy,
Emlékezz, hogy ki vagy ebben gyönyörű szeretettel teli világban,
Amelyben itt vagy Most.

Minden pillanatban Most van,
Megszűnik a múlt, jelen s jövő,
Csak a Most létezik.

 Tested teremtője vagy, légy az aki vagy, add át magad annak az érzésnek, ahogyan érezni szeretnéd magad a bőrödben, ahogyan élni szeretnél e testeddel.

Felemelkedés felé haladtok, így a szervezetekre is hatással van az Univerzális energia tér, teljes átalakulásban vagytok minden szinten, támogassátok szervezeteket megfelelő minőségű élelmiszerrel.
Böjtölés, rengeteg folyadék segít a gyógyulási folyamatokban, illetve beindítja a tisztulási folyamatokat minden szinten.
Böjtölés segít a lélek erő emelésében, kitartásban, teremtési folyamatok beindításában, boldogabb, vidámabb leszel,segít testeddel harmóniába kerülni, csökkenti a fáradékonyságot, növeli a vitalitást.

Szeretettel és Áldással,

Saint Germain és FénySzív 33




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény