2016. január 9., szombat

A szellem megnyilvánulása


Drágaságaim!

Rengeteg írás születik, mindenki szeretne közvetíteni a világ felé valamit, szeretnének adni valamit magukból a világnak...Fényt, Szeretetet, Jó szót, Gondolatot vagy csak úgy szeretné kifejezni Önmagát a szellem által.
A világ halad a Szív szavával előre, illetve haladna, ha Szívélyesen meghallgatná a Szívét az ember,mert Úgy van Vele, ÉN jobban tudom, ÉN majd... Ugye ismerős ez a monológ? - sokszor lezajlik az ember gondolataiban ez is, pedig ezt csak a személyiségünk párbeszéde ez, a Szív ilyenkor félre vonul s türelmesen vár....

Hit ereje, Szív bölcsessége s a Fény fényessége az ami Szellemet, Lelket táplálja s a Testet mindig frissen tartja. Személyiségünk Földies megjelenésünk, amely, ha kiművelt utat enged a Felsőbb megnyilvánulásnak.
Emlékek, régi történések, amelyek mindig ismétlődnek belső megnyilvánulásban s ezek, amelyek táplálják az ÉN jobban tudom állapotát, azért vagyunk Itt és Most ebben az idő zónában, hogy folyamatosan engedjük el a régi emlékeket s utat engedjük a boldogságnak, az örömnek s a szeretetnek.
Nem törvényszerű az, hogy mindig ugyanaz s úgy van, ahogyan régen volt, úgy van, ahogyan Most gondolod s úgy van, ahogyan Most a Szíveden keresztül érzed. 
Csodálatos Most jelen lenni a Földön, hiszen felgyorsult világunkban, olyan gyorsan történnek az elengedések, olyan gyorsan történik minden Isten kegyelméből.

Felemelkedünk...Szellemi és Lelki nagyságunkba, hiszen ott találjuk meg amit igazán keresünk a vágyainkat, boldogulásunkat.Merjetek hinni álmaitokban, vágyaitokban, hiszen mindent elértek, bőségesen van mindenből az Univerzum vagy másképpen Isten országa színes, minden meg van, ami Lényed boldogsága szempontjából fontos.
Egyszerűen, annyi az egész, hogy Önmagatokhoz fordultok s elkezdtek dolgozni Önmagatok terében, Önmagatok vágyain, hiszen nem kint az utcán van, amitől boldogok vagytok, hanem minden legbelül
a lakás ajtó mögött a titkos zegzugokban van s ott tudod megkeresni, mert Te vagy az, aki eltette.

Csodálatos  lélek utazásra invitállak benneteket....lélek térben barangolunk felfedezzük titkos zegzugokat, bevilágítunk s felszínre hozzuk, hogy Itt a Mostban mindig nyitva legyen előtted Önmagad tárháza.

Testedet tudom Fénnyel gyógyítani, ha testi tüneteid vannak s közben rávilágítok lelki eredetére, ha lelki s szellemi gyógyításra vágysz, meditatív állapotban lelkedben barangolunk s hozzá segítelek vágyaid beteljesüléséhez s lelki útmutatásban is részesítelek.

Mindezt FényMesterekkel, Angyalokkal illetve Égi segítőkkel együtt közösen tesszük Érted, hogy Te is minél gyorsabban megnyílj Szellemi nagyságod előtt, hogy beteljesüljenek vágyaid.

Várunk Szeretettel 2016. 01. 14. én MagNet Közösségi Házba ( Beléndek Terem) Egyéni gyógyításra.

Egyéni gyógyítás keretén belül van lehetőség:
- kapcsolati rendszered ( párkapcsolat, szülő - gyermek viszony feloldására )
 - Női és Férfi meddőség feloldására,
 - vagy csak egyszerűen meg vagy rekedve az életedben és úgy érzed nem jön össze semmi...feloldására.

Szabad időpontok:
 12. 45, 13. 45, 14. 45, 15.45. óra.

Egyéni gyógyítás egy óra időtartalom 7000Ft, de dönthetsz úgy is, hogy több órát szeretnél eltölteni a gyógyítás Fényében, természetesen időarányában nő a díjazás is.


Jelentkezni e-mailben.

E-mail: egeszsegvedelem07@gmail.com

Helyszín: MagNet Közösségi Ház
1062 Budapest, Andrássy út 98.

Így jutsz el hozzánk:
Földalattival a  Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.
GPS koordináták: 
47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E
Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.




  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény