2016. január 22., péntek

Mihály ás Rafael Arkangyalok üzenete



Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket, ebben a felemelő időszakban, Mihály és Rafael Arkangyalok vagyunk.

Sokan jártok abban cipőben, hogy az események sűrűjében vagytok, legtöbben családi közösségükben, élik át rég - múltat. Mostanában egyre többször beköszönt a múlt a párkapcsolatokban, az otthonról hozott szülői minták, baráti szálakon megélték csalódások.

Fénytestvéreim!

Most már ideje megállni egy pillanatra s körül nézni mi vesz körül. Csomagok, amit életeken át cipelsz, szépen sorakoznak az ajtód előtt, vagy éppen válladon, hátadon cipeled s csak egyre az jár a tudatodban:
- hú, de nehéz a sorsom...

Pedig ez nem, így van, Most éppen egy felkészítő energiaörvényben vagytok benne, ami elősegíti a nehéz csomagok letételét, ha szívből - lélekből szeretnéd. Felkészülés az átalakulásra, a szeretet frekvenciára való ráhangolódás s szív gondolkodásra.
 Akkor leszel igazán szabad, ha teljes mértékben felelősséget tudsz vállalni cselekedeteidért, gondolataidért s mindenért, ami vagy. 
Hidd el magadról, hogy csodálatos vagy s nem kell semmiért szégyenkezned, nem kell semmit eltitkolni a világ elől, mert Mi mindent érzékelünk s látunk.Nekünk Te gyönyörű vagy,Mi mindent a szeretet szemével nézünk s feltétlen bizalom van irántad. 
Tudat elhangolódás abból adódik, a felvett szokásokból, a nézőpontokból, a mások másolásával, a hiedelemmel, a korlátozó hitrendszerekkel... a lehetőség mindig előtted áll, hogy kilépj ebből a komfort zónából s tudatodat elkezded visszahangolni az eredeti Ősmagodra.
A család, szerelem, barátok, kollégák, ismerősök pont ezért jönnek "Veled szembe" s azért idegesítenek, dühítenek, haragot gerjesztenek benned, hogy ráébresszenek, arra ez mind Magadban hordozod s végre határozd el magad, hogy ezeket Szeretettel elengeded, kigyógyítod magadból, kapcsolati szálakat helyére teszed s utána béke költözik a Szívedbe s boldogan lépsz , akár egy új párkapcsolatba vagy megtalál végre Téged a régóta megvágyott új munkalehetőség.

Ne feledd Most számmisztikailag a 9-es évet éljük, ami az elengedésekről s átértékelésekről szól.
Kiváló időszak lelki önvizsgálatra, amit a 9 éves ciklus alatt megéltél, annak maradványaitól kellőképpen szabadulj meg. PL: negatív gondolatok, korlátozó hiedelmek.

Szeretettel s Áldással,

Mihály Arkangyal, Rafael Arkangyal és FénySzív33

Jövő héten újabb könyvrészlet kerül fel a blogra....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény