2016. január 11., hétfő

111 energia folyamata



Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek eme csodákkal teli napon.

Elég intenzív periódusban vagyunk benne, szinte olyan érzésem van, mintha dupla annyi idő telt volna el az évből, pedig csak 11 nap. Intenzív energiák, nap történéseire lebontva, szinte, majdnem minden órában történik valami, amire felfigyelünk.Én is, amikor dolgozom munkahelyen egyik pillanatban minden  rendben megy , másik pillanatban 360 fokot fordulnak az események.Hát ez jellemzi 2016 -os évünk energetikai áramlatát, hogyan, mennyire tudjuk tolerálni a komfort zónákból való kibillentést?!
Persze a múlt is vissza - vissza köszön egy -egy film kocka képében, ismétlődés, ez jelképezi lezáratlan múltat.
Nos Kedveseim munkára fel, lélekmunka szintén fontos része az életünknek...fontos, hogy a múlt árnyékait felszabadítsuk Önmagunkban, felszabadítsuk azt az érzést, ami egy ügy vagy személy kapcsán jön elő, lehet ez csalódás, szégyen, kudarc, szeretetlenség stb. Sokszor már menekülünk, amikor jön szembe, mert már az érzés ott van bennünk, hogy ez , anno így volt , de  Most, hogy elindultunk a tudatosodás útján másképp gondoljuk, de még is az érzet más s nem tudjuk átadni magunk teljesen Önmagunknak.

Asztrális, mentális és éteri tereinkben ott van ez a gondolat forma ez az érzés s, ahhoz, hogy ezt teljesen megtudjuk változtatni, ahhoz át kell magunkban formálni a gondolatot, át kell írnunk magunkban az érzést s 
ez úgy, hogy kitisztítjuk illetve töröljük.Ezzel Önmagunkon segítünk elsősorban, illetve a környezetünkön is, hiszen Velük is megváltozik a viszonyunk sokkal szeretet teljesebb lesz s ezzel arra 
sarkaljuk Őket, hogy Ők is változzanak, hiszen az Ő szívükbe is szeretetet s elfogadást varázsolunk. 

Mai dátum is erőteljesen  hozzá segít a karmikus kapcsolataink lezárásához, hiszen a 111 mester szám...erőteljes, intenzív energiák vannak ma jelen, amelyek hozzá segítenek, a múlt feldolgozásához, a múlt lezárásához.Mai napi történések, gondolatok nagyban hozzá járulnak a jövő képünk kialakulásához.
Hiszen újabb dimenzió kapuk nyíltak, ami azt jelenti újabb lehetőségek nyílnak az emberiség számára. Dimenziókból jövő energiaáramlat támogatja az emberiséget a nehezebb időkön,időszakokon, egyszerűen ráhangolódunk s engedjük, hogy vigyen minket az  áramlat, könnyedén.
Szerelem s szeretet érzése egyre jobban fokozódik bennünk, hiszen a belső igényünk is nagyban megnő a szeretetre, mert legbelül a szívünk érzi, hogy ez energiaáramlat már más egy magasabb minőség a szeretet minősége.

Egyéni gyógyításra még maradtak szabad időpontok....

Én FénySzív33 csatorna gyógyítója vagyok, 4 éve folytatok különböző tanulmányokat ( tanfolyamok keretén belül) s Most kaptam engedélyt a gyógyításra, több év tanulás s tapasztalat szerzés után. Arra vagyok hivatott, hogy kizárólag a Fény s a Szeret nevében gyógyító folyamatokat  végezzek testben, lélekben s jobbá fordítsam emberek életét FényMesterek, Fényentitánsok, Angyalok s különböző Fénylények segítségével.


Testedet tudom Fénnyel gyógyítani, ha testi tüneteid vannak s közben rávilágítok lelki eredetére, ha lelki s szellemi gyógyításra vágysz, meditatív állapotban lelkedben azt a kaput nyitjuk meg, amely az ITT és a MOSTban segít Neked lélek alkímiai folyamatokban, s lelki útmutatásban részesítünk.

Időpontok: 

2016. 01. 14. én
 13.00 óra,
14.00 óra,
15.00 óra.

Időtartalom: 1óra / 7000Ft

Jelentkezni e-mailben.

E-mail: egeszsegvedelem07@gmail.com

Helyszín: MagNet Közösségi Ház
1062 Budapest, Andrássy út 98.

Így jutsz el hozzánk:
Földalattival a  Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.
GPS koordináták: 
47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E
Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.

Szeretettel s Áldással,

FénySzív33 és Mihály Arangyal





  







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény