2015. január 13., kedd

Mihály Arkangyal üzenete


Kedveseim!

Fény energia egyre erősebben érkezik teretekbe, mindenkit igyekszünk magasabb frekvenciára hangolni, mindenféle módon. Mindenki másképpen fogadja, van aki inkább távozik a Földről, van aki még alszik egy kicsit, van aki még hezitál, van aki bátran vállalja Fény útját. Mi mindent megteszünk, hogy megérkezzetek a Fénybe azaz magasabb dimenziókba. 

Most alakul át bennetek az anyagi lét során felszedett energiák Fény energiává, van ami magasabb frekvencián megsemmisül, mert nem bírja ezt a magasabb rezonanciát.Ilyen az ego például, ő csak a harmadik dimenzióban tud létezni s érvényesülni. Minél jobban szereted világodat, annál jobban átalakul életed s átlátsz a sűrű ködfátylon. Szeretet gyógyír mindenre, még a legnagyobb ellenséged is megszelídül vagy inkább távozik a tett színteréről.

Ikerláng egyesülés is sokszor, azért várat még magára egyes esetekben, mert az ősanya s ősapa eredet még nem az eredeti. Sok esetben az ős eredet, ami eltorzult forrásodban s ennek a vissza állítása van folyamatban, de ha még türelmetlen vagy ehhez, akkor még jobban lassul a folyamat.
Előfordulhat még gerinc fájdalom, ekkor állítják vissza benned a Fény tengelyedet. Sok - sok légző gyakorlat segítségével gyorsíthatod a folyamatot.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Mihály Arkangyal

Lejegyezte: Anahita


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény