2015. január 18., vasárnap

Hogyan tudnám szebbé tenni életed?


Kedveseim!

Hogyan tudnám szebbé tenni az életed?

Az életünk egy nagy varázslat,tudatunk szabad áramlása visz minket előre, minél tágabb a tudatod, annál nagyobb élettered van s minél nagyobb élettered van, annál nagyobb a szabadság benned. Korlátok lebontása s elhagyása, minden tudatosodni vágyó emberi lény szabad döntése. Senkit nem lehet erre kötelezni, mert a léleknek kellenek a kapaszkodók s ezt hirtelenséggel elengedi, kétségbe esik. Mindenkibe bele vannak kódolva a fokozatok, sok szeretettel s türelemmel szépen kioldódnak, ezek a gátló motivációk. 

Minden lélekben egyszer elindul a tudni akarás, persze erre környezetünk is ráhatással tud lenni.
Elindulni mindig nehezebb, a komfort zónából kilépés...általában valaminek a következménye, jobb, ha Önmagunk teszünk lépéseket a szebb világ felé.
Aki rálép erre az útra,annak a változás s változtatás az élete része marad s egy idő után megengedődik a rugalmasság és az alkalmazkodás bizonyos élethelyzetekben. Már nem lesz cél ellenállni az élet folyásának.

Nos, hogy döntöttél? 
Szeretnél belevágni az új világ túrába?

Mit nyersz vele?

 Megismered azt a világot, amit szellemed, lelked igazán szeretne megmutatni, de eddig nem tudott érvényesülni, mert az ego leárnyékolta mindezt. Most,hogy döntöttél s kiléptél az ego kapuján, hátra hagyva őt, megtetted az első lépést Önmagad felé.

Hogyan kezdődik?

Minden a szeretettel indul s folytatódik, szeretet szemüvegén keresztül nézni a világot valóságos csoda, olyan, amikor elindulsz túrázni s a kitűzött célodnál ~ célon túli célok elevenednek meg, mert annyira gyönyörű a táj...csak mész s mész...vezet Szellemed Fénye...

Sok szeretettel várunk Én és Mihály Arkangyal ennek Fényében ide a Szellemi Fénybe...engedd, hogy segíthessünk az új világi túrád során.

Áldással s Szeretettel,

Anahita


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény