2015. január 22., csütörtök

Minden út Rómába vezet..


Kedveseim!

Minden út Rómába vezet....

Kitartás, kitartás, kitartás, az elmúlt időszakban ez jellemezte a Fényben való munkátokat, sokan eddig még nem igazán láttak tisztán jövővel kapcsolatban.
Az égi mesterek köd fátyolba burkolták látásotokat, mert sokan a jövő képét szeretnék látni, ez nem megy olyan egyszerűen. A múltból hozott sallangok elhagyása volt első körben a feladat, a karma szálak szeret szállal való elvarrása,ami által értékes ismerethez jutottatok önmagatokból. Ez olyasmi, mint egy régészeti feltárás, ásatásokra jártok...kutatok a múltban s különböző ereklyét találtok, amihez komoly érzelem köt, felidézed...szeretettel elengeded, mert az a dolog már nem szolgálja lelkedet.
Ez mindig így marad, mert az örök körforgás része, csak éppen mindig változik a díszlet.
A Fényben való járás nagyon komoly és felelősség teljes munka, aki egyszer elkezdte nem is akar letérni, mert mindig újabb s újabb izgalmakat talál benne.
Kitartás az önmagatokba vetett hitet növeli...ami már nagyon erősen ott van a szívetekben.
Most kezdődik el igazán a Fény munka....szellemi Fényeddel világosságot viszel minden hova,amerre csak jársz s ez tartóssá válik.
Nagyon sokaknak a ködfátylat levették a szemükről, mert már beérett a tisztán látásra, s örömmel találkozik Velünk a Fényben.
Amint megértitek, hogy ami körülvesz titeket az csak illúzió, onnétól kezdve elengeditek a jövő kutatását s megélitek a jelent teljességben.
Mindenki olyan,amilyen...Isten Fénye mindenkiben ott ragyog, az az első amit meglátsz benne, mindegy, hogy mit csinál ő is az Egység része, s mindig hagyjál ott Neki a szívében lehetőséget az emelkedésre.

Szeretettel s Áldással,

Anahita




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény