2015. január 16., péntek

Mihály Arkangyal üzenete

Kedveseim!

Minden, ami fáj engedj szabad utat neki, hadd menjen...nincsen értelme, hogy magadba fojtsd. Hited legyen erős, ne engedd megingatni magad abban, amit elterveztél vidd végig. Cselekedet s szellemi erő erősödik benned ezáltal s magadba vetett hit. Nagyon sok olyan élethelyzetbe sodródtok, ami ebben erősít. Nem szabad elgyengülni, hiszen már annyi munka van a hátatok mögött s nem szabad veszni hagyni. Ha elfáradtál imádkozz, kérjél segítséget, bízd az Angyalokra a munkát. Szeretettel segítünk Nektek, Nekünk ez nem fáradtság, örömmel tesszük.

Fájdalom a mutatója annak az érzésnek, ahol van még megoldandó feladat, egyre mélyülő útban van részetek, mert a Föld rezgés frekvenciáját felgyorsítottuk. Eddig volt a felkészülési időszak, most már nincs elnézés, komoly munka folyik minden dimenzióban, de főleg Nálatok a Föld bolygón.
  Egyre több segítő Angyalt küldünk le hozzátok emberi testben, hogy ezt a folyamatot elő segítsék s segítsenek az úton maradni. 

Ebben az évben a születések száma is megnövekszik, egyre többen alapítanak családot, a szingli életet élők is eljutnak abba a tudat állapotba, hogy fontossá válik számukra a család.
Mindenki keresi az igaz párját, akivel szellem, lélek és test szinten azonosak, ez lehet ikerláng, duál pár. Akinél még ez nem jött létre, kérje Mihály Arkangyal tisztító tűzét, hogy olyan energia szálaktól szabadítson meg ami vissza húz a múltba.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta; Mihály Arkangyal,

Lejegyezte; Anahita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény