2015. január 18., vasárnap

Mihály Arkangyal üzenete


Kedveseim!

Több dimenzió kapu nyílt ki Földre...

Biztosan többen éreztétek már az elmúlt hetekben, hogy több pihenésre van szükségetek, szellemi tereitekben nagy mértékben folyt illetve folyik a tisztítás, azért,hogy a Földdel ti is emelkedjetek. A sallangokra már nincs szükségetek, egyre inkább letisztult kapcsolataitok vannak. Baráti körökben is egyre gyakoribb a lemorzsolódás, vége a szövetségnek azaz a karmának, engedni kell tovább a folyamatot, mert csak így tisztul ki a kép előtted. Dimenziónális változás, mindenben benne van, szinte elkerülhetetlen. Beléptetek egy kapun, amit az ég nyitott ki Nektek....éljetek a lehetőséggel...ez szintén egy szabad akarati döntés.

Eddig Te kerested a lehetőségeket egy másik emberben, most már fordítva van, Te benned látják a lehetőségeket, ez teljes szabaddá tesz, mert megtanultál felelősséget vállalni Önmagadért. Dimenziónális változás közelebb vitt MAGodhoz, ez az jelenti, hogy egy sokkal letisztultabb lény vagy s így a Szellemi Fényeknek egyre nagyobb tér jut.

Szerelmetesség állapotba sokan eljutottatok, s a kapcsolódások egyre jobban felerősödik bennetek, az előszelét már érezni lehet, a munka nem áll le, az folyamatos, mert mindig van és lesz alakítani való. Most az egyensúly megtartása a cél, mert az érzelmeitek még nem elég stabilak. Mindig van valami, ami kibillent ebből. Az a teljes stabilitás, amikor már nincsenek kétségeid, bármit mondhatnak, Te tudod tartani az egyensúlyt.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Mihály Arkangyal,

Lejegyezte: Anahita




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény