2015. március 22., vasárnap

Mária Magdolna s Jézus üzenete az új energiákról...


Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket az új energia mezőben!

Sok - sok lélek munka áll mögöttetek, de ebben leállás nincs, csak szusszanásnyi pillanatok, amikor megpihentek az energiában. Az igazi lélek munka most kezdődik, mert eddig azon dolgoztatok, hogy a régi karmikus lepleket levegyétek magatokról s kiragadjatok a múlt árnyékából,s az energia mintázatokat szeretettel elengedni, ami már régen nem szolgálja lelked.

A múlt elmúlt, lezárult egy korszak...innentől könnyebb a lélegzés is.
Sötét, taszító energia örvény elvonult, illetve győzött a Fény felettük...
Ez részben Nektek embereknek is köszönhetjük, mert Ti is sok ilyen harcban ott voltatok és segítettétek a Fény harcosait. Ezt nevezzük szellemi harcoknak, mert mindig akkor jöttök, amikor testetek pihen, persze fizikai tüneteik is vannak, napközbeni álmosság, testen egy - két lila folt.

Ez egy új korszak a sorsotok útján, mert ez a Szeretet megéléséről szól, ami azt jelenti, hogy mindent a szeretet szemmel lássatok s füllel halljatok. Ez egy Önismereti út újabb állomása, mert eddig tisztultatok, hogy ezt az új energiát befogadjátok szívetekbe. 
Tapasztalás tovább folytatódik,szeretettel fogadjátok s engedjétek, mert így lesztek tágabbak az Univerzum tereiben s így látjátok meg, illetve talál el hozzátok minden szeret lény s minden boldogság.

Az ikerláng szerelme úton van felétek illetve zajlanak az egyesülések, napi lélek munkát igénnyel, hogy minél közelebb kerüljetek egymáshoz. Itt gondolok meditációra, spirituális gyógyulásra, meridiánok s csakrák karbantartására, szeretet adásra, imára s Fény sugárzására, kiegyensúlyozott életmódra, öröm lelés minden cselekedetben.
Mert csak úgy nem jön, úgy, mint minden megdolgoztat.

A nem szereteten alapuló kapcsolatok bomlanak fel az egyik napról a másikra, éppen, azért, hogy külön - külön megtalálják a boldogságot s ez által egy magasabb létállapotra lépjenek fel, persze a szabad akarati döntés itt is fennáll.

Szeretettel s Áldással,

Mária Magdolna

A lélek s a szellem fejlődni szeretne bármi áron is, mert ő egy magasabb intelligencia, mint a fizikai jelenlétetek s tud produkálni különböző fizikai tüneteket, hogy végre észre vegyétek fejlődni szeretne s, ha ezt kemikáliákkal kezelitek, a léleknek hadat üzentek s későbbiekben nagyobb tünetet produkál, kérlek Titeket, hogy ezt is szeretettel vegyétek s kezeljétek.

A természet teszi a dolgát, akkor is, ha ellenálltok...

Légy olyan, mint egy áradó folyó,
Légy olyan selymes,mint a víz,
Az akadályokat hagyd át folyni,
S a folyó ár, ami benned keletkezik,
Tisztára mos mindent.

Szeretettel s Áldással,

Jézus

Diktálta: Mária Magdolna s Jézus

Lejegyezte: Anahita




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény