2015. március 2., hétfő

Uriel Arkangyal üzenete


Kedveseim!

Sok szeretettel üdvözlök mindenkit,

Isteni üzenetem van számotokra;

Hamarosan itt a tavaszi napforduló, ami az emberiség számára is egy forduló pont,
szeretet Földünk ekkora ér el egy újabb emelkedési fázist.

Minden a SZERETET s a FÉNY nevében történik s célunk az, hogy mindenki megtalálja a saját szeretet Egységét s ebben emelkedjen tovább.

Sok FÉNYmunkás vizsgázott szeretetből, akik a mi engedélyünkkel folytatják tovább munkájukat. Eddig is dolgoztak, eddig is szolgálták a Fényt, de most egy magasabb minőségben teszik a dolgukat.

Szeretetből leckét kapjátok folyamatosan, olyan emberek társaságában, akiket nem igazán kedveltek, ha bennük is meglelitek a Fényt s szeretetet, akkor az a lélek seb begyógyult. 
 Ezért kaptok mindig újabb s újabb ilyen feladatot, mert elég sok szeretet sérülésnek gyógyulnia kell, hogy tiszta lappal tudjatok új életet kezdeni az új világban.
Vannak akik lázadnak ez még az egó játéka, lassan ők is befordulnak a célba.

A múlt feldolgozása fokozottan jelen van, hiszen már régóta ástok s most már olykor gyökerestől jön minden, fájdalom, álom képekben egy - egy reinkarnációs kép, bizony derekasan dolgoztok egy - egy múltbéli fájdalmon, szembe nézés a gyógyír rá, s engedd el szeretettel, hiszen már nem szolgálja életed.

Az aranykapu nyitva van, bátran lépjetek be rajta.

Tavasszal elég sokan kezdenek spirituális tanulmányokba, felébrednek, s ráéreznek mennyivel jobb másképpen gondolkodni s szomjazzák a tudást.

Mindenki segítse embertársát, hiszen egymástól is tanultok.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Uriel Arkangyal

Lejegyezte: Anahita



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény