2015. március 16., hétfő

Mária Magdolna üzenete


Kedveseim!

Szerelem s szeretet ideje van most, valaki most találja meg a szerelmét, valaki most talál rá a szeretetre. Nagyon fontos események a fejlődésetek útján, hiszen ezt az érzést régen tapasztaltátok tisztán.

 A szerelemen kívül nagyon nagy szerepet játszik a baráti szeretet azaz a barátság. Barátnak lenni minden pillanatban s helyzetben ez egy Szent küldetés. Az igaz szerelem előtti megtapasztalási folyamat ez...
A tiszta szerelem többről szól, mint párkapcsolat...ez egy Szent utazás, az ismeretlenbe...s sok erőre, kitartásra s szeretetre van szükség.

Barátságban kitárulkozik a lélek, a másik szinte minden mozzanatról tud s ha látjuk a másik bal vágányra fut, de jobbra kéne menni, szeretet támogatásunkat, akkor is oda adjuk, mert ez is része a tapasztalásnak.
A tiszta szeretet s szerelem, mentes, minden olyan motivációtól, ami hátrányosan hat mindkettőre...igazi Tükörkép, ha szeretet szemüvegén keresztül nézed, akkor a felmerült negatív én képedet is szeretni tudod.
Baráti szívedbe mindenki belefér, hiszen nincs más dolgod, mint Isteni énjét meglátni. Ez egy gyakorlat, csak így tudsz hiteles képet kapni magadról, ami elvezet az igazi arcodhoz.

Szerelem ajtaja kitárult szívedben,
Lelked szomjas az igaz szeretetre,
Az igazi arcod feltárult előtted,
S elég bátor vagy, hogy viseljed.

Szerelem s a Szeretet,
Szereti az őszinte arcot,
Lehullott összes az álarc,
Ami leplezte az igazságot.

Hidd el, akkor vagy szép,
Amikor az igaz feledet mutatod,
Lenyűgöző,
Mert, akkor vagy csupa szeretet.

Eljött az igazság pillanata, az álarcok sorozatban hullanak le az arcokról,
az egy nagy tévhit a szívetekben, hogy ha másnak mutatjátok magatokat szerethetőbbek vagytok. Ez nem igaz, ez egy Önámítás, ami elterel az igazitól, az igaz Önvalódtól.

Hogyan találjon meg az igazi, ha még nem vagy Önmagad?
Hogyan szeretnéd megismerni az igazit, ha Te sem tudod ki vagy?

Keresitek úgy az igazi szerelmet, hogy valójában felszínesen ismeritek magatokat, a mélységben vannak a titkok elásva...ebben tudunk titeket támogatni, hogy megtaláljátok újra Önmagatokat.

Szeretettel s Áldással,

Diktálta: Mária Magdolna

Lejegyezte: Anahita






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény