2016. február 8., hétfő

"Belső út" Önismereti teszt

 Kedveseim!

Egy újabb teszt, ami Rólad és a tudatalattidról szól.

Most reggeli hangulatot varázsolok ide Nektek, ebben a ragyogó februári napsütésben.

Most is az a feladat, hogy nézd meg a képeket, valamelyiket válaszd ki az öt közül, jegyezd meg a betűjét s lentebb találsz hozzá üzenetet. Képeken keresztül tudatalattid üzen Neked, segít megérteni a benned zajló folyamatokat.Lelkünk útja mindenkiben benne van, Veled születik s akkor lesz teljes az életed, ha lelkedet követed szíveden keresztül.
Kellemes időtöltést kívánok, még egy kérésem van, kedvenc képedet jegyezd meg az elmédben, ha reggel "nincs kedved" idézd fel magadban s mindjárt szebben látod a Világot!
                                                                                                           
A:)                                                                                                                     B:)                                




C:)                                                                                                                    D:)                               
                                                  
                                                         E:)                                                       

A:)

A Te mottód: 
Frissesség mindenek felett.
Szereted, ha dolgok mennek a maguk útján. Pontos, precíz ember vagy, minden részletre figyelsz. Számodra a munka nagyon fontos, nehezen tudod elengedni a gyeplőt a szabadidődben, szinte mindig ott jársz.
Tanuld meg külön választani a munkát a szabadidőtől, mert így nincs magánéleted és családod igényelné, hogy foglalkozz velük is. Fordulj elsősorban Önmagadhoz figyelj a belső hangodra a szíveden keresztül.
Szervez családi programokat s minden olyan eszközt hagyd otthon, ami a munkához kapcsolódik.Bízz munkatársaidban nélküled is eltudják látni feladatukat. A szeretet bölcs tanácsadó.

B:)

 A Te mottód:
 Legyen mindennap más, mint a többi.
 Alapvetően vidám természetű lény vagy s eléggé kreatív, szeretsz hétköznapokba új szint varázsolni s valami  más színt belevinni, mint az átlag. A Te napod sosem szokásosan indul, mindig a pillanatnyi kedved  határozza meg, hogy éppen mit csinálsz vagy, hogyan indulsz otthonról. Valamikor ahhoz van kedved, hogy szépen megterített asztalnál reggeliz, vagy éppen reggeli helyett tornázz egyet, vagy autó helyett kerékpárral menjél munkába. Ez nálad teljesen a helyén van, hisz így érzed jól magad, csak arra figyelj, hogy a pontosság legyen az életedben, mert hajlamos vagy túl sokáig egy dologgal foglalkozni vagy éppen késni az ígéreteddel.
Tervszerűség mindig legyen kéznél s emlékeztesd magad arra, hogy ma mindennel pontosan fogsz végezni, ne hagyd magad elúszni s, ha végeztél a feladataiddal ünnepeld meg este hozzád illő módon.

C:)

A Te mottód:
 Béke legyen Velem.       
Békés természeted van, nagyon nehezen tudnak kihozni a sodrodból, de akkor nagyon. Harmonikus életed révén, mindenben megtalálod a harmóniát s harmóniába rendeződik körülötted minden.  Szeretnek Tőled tanácsot kérni és szívesen bízzák Rád titkaikat.
Önmagaddal mindig konfliktusba kerülsz, ha nem úgy mennek a dolgaid, ahogyan elképzelted vagy lassabban jön a várva eredmény. Szereted magad körül a rendet, mindig szanálod magad körül a felesleget nem szereted, ha mindig tele van a fiókod haszontalanságokkal. Bölcs lelked révén, mindig félre tudsz állni, ha éppen másnak fontosabb.Önmagad békessége érdekében vonulj el a világ elől, ha úgy érzed s éld meg Önmagad belső csöndjét minden szinten.

D:)

 A Te mottód:
Szeretet az egész világ. 
 Így van ez rendjén. Úgy érzed, akkor van benned rend, béke, harmónia, ha szeretet van körülötted és szerethetsz.Ez a legfontosabb számodra. Egyszerre van jelen benned Ég és Föld, modern és hagyomány, új és a régi, mindegyiket szeretni tudod Nálad nincs kivétel, nagy szíved mindent betud fogadni és eltud fogadni.Mindenki számodra egyforma, külvilág számára ezzel azt sugallod, hogy határozatlan vagy, de belül igenis tudod mit szeretnél s, amikor kiállsz egy nemes dologért a társaid meg emelik a kalapot előtted s azt mondják - ezt ki sem nézted volna belőled. Egy váll rándítással elintézed, hiszen Neked ez természetes s  teszed tovább a dolgod.
Szeretettel átformálod Önmagad belső világát s egyenesen haladsz a belső utadon a célod felé. Mindig helyeden vagy s tudod mi a következő lépés. 

E:)

A Te mottód:
Álomban a valóság.
 Álmok világában élsz, képzeleted határtalan. Töretlenül hiszel álmaidban, képzeletedben, Neked mindegy mit mondanak vágyaidról, ha helyeslik ha nem, akkor is azt teszed, amit a vágyad diktál. Ez nagyon jó, hiszen igazi teremtő vagy minden téren.Amit eddig elértél álmaidnak, vágyaidnak köszönheted és annak, hogy hiszel magadban.Csak, így tovább az úton, higgy álmaidban, vágyaidban és légy kellően motivált.Mindig hiszel a lehetetlenben s abban, hogy mindig mindent a megfelelő helyen és időben megkapsz.
Sose engedd, hogy az álmaidról, vágyaidról lebeszéljenek és letérítsenek az útról, mert így van rendjén.

Jó étvágyat a reggelihez!

Szeretettel és Áldással,

FénySzív33


  
 
                                 
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény