2016. február 14., vasárnap

FénySzív gyógyító nap


Kedveseim!

Sok szeretettel köszöntelek Titeket ezen a csodálatos napon!

Rafael Arkangyal vagyok, Veletek vagyok mindennap segítelek Titeket gyógyító Fényemmel, ebben a nagy átalakulásban, amiben éppen Most benne vagytok. Lelketek felemelkedni kíván s annak érdekében mindent megtesz, hogy a Szeretet Fényében ragyogjon.

 Mindenben létezők vagytok, mindenben benne vagytok a világ részesei vagytok.

Ezáltal az Univerzum bőségében részesültök s minél gazdagabban, ha Ti is így szeretnétek.
Lelketek készen áll a bőség áldásra, hiszen felemelkedni kíván s egyre több olyan helyzetben vagytok benne, ami segít megszabadulni a múlt árnyaitól, szeressétek ezeket a szituációkat, hiszen értetek történik.

Léleknek rendkívül jó emlékező képessége van, mindent feljegyez s megjegyez energia lenyomat formájában, hogy később, mint energiaminta támogasson minket emberi létezésünkben, az ereje gyengülhet vagy erősödhet, ez attól függ, hogy benned milyen töltetű. Legfőképpen mindig mindenben a boldogság, öröm érzést keressük, hiszen az olyan felemelően pozitív, ahhoz a szituációhoz, dologhoz, kapcsolathoz boldog emlékek kötődnek. 

Biztosan voltál már olyan szituációban, amikor a hátad közepére se kívánnád maga a helyzetet, a kapcsolatot vagy valamilyen dolgot? - ezek a negatív emlékeid, ami a lelkedben lakik s addig ott van még ki nem teszed ajtón kívülre.Ezt a helyzetet, kapcsolatot rendkívülien sötéten látod s lelked ezen részét nehézzé, feszülté s fájóssá teszi, ez azért van így, mert az illetőt, a helyzetet haragosan, bosszúsan látod egy múltbéli emlék miatt.
Ezt mind magunknak okozzuk érzelmi hozzáállásunkkal,minősítésünkkel s Önmagunk lelkét mérgezzük.
Úgy kéne viszonyulnunk mindenhez, hogy pozitív kapcsolataink legyenek s ne legyen bennünk düh, harag, szégyen. 

Lélekoldás során szembesülünk félelmeinkkel,bennünk lévő ellentéteinkkel, gátló gondolatainkkal s felfedezzük a bennünk élő pozitív lényt is, aki támogat minket a napi megéléseink során. 
Lélekben megtaláljuk s feloldjuk a probléma okát, hiszen benned lakik...

TEST - LÉLEK - SZELLEM hármas EGYSÉGE  harmonizálódik benned, a rendellenségek megszűnnek benned...hiszen rend a lelke mindennek...

Lélekoldás alternatív pszichológia technikáján keresztül történik, szellem világok bevonásával és vezetésével, amely a mély tudatban (ahonnan ered a gyökér probléma) oldja fel az energetikai blokkokat.

Lélekoldás pozitív hatásai életünkre:

 - egységbe kerülünk Önmagunkkal
 - harmonizálódik kapcsolatunk az illetővel,
- megértjük találkozásunk értelmét,
-az adott probléma kör megszűnik környezetünkben,
- közvetlen család tagokra is hatással van az energiaáramlás.

Fényszív gyógyítás során lélek energia terében dolgozunk, szívcsakrán keresztül hívjuk be jelen s múlt azon történéseit, ahol sérültél,elakadtál, a kapcsolati rendszereben.

Gyógyítás egyénileg történik, meditatív állapotban, Szeretet és Fény,meggyógyít rajtam keresztül ( Én, csak csatornaként vagyok jelen ), beforr minden lelki sebed, választ kapsz kérdéseidre, blokk (akadály), amely eddig fent állt eltűnik s új színt, új lendületet, újabb felismeréseket s ezáltal újabb értelemet nyer az életed.

Szeretettel várunk...

...Mihály Arkangyallal és Rafael Arkangyallal együtt...

...2016. 02. 17. én a MagNet Közösségi Házba.

 Szabad időpontok: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00



A konzultáció díja: 7000Ft / alkalom ( egy alkalom = egy óra )



Jelentkezni e-mailben.




Helyszín: MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.



Így jutsz el hozzánk:


Földalattival a  Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.


GPS koordináták: 


47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E


Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.

Szeretettel s Áldással,
Mihály Arkangyal, Rafael Arkangyal és FénySzív33









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény