2016. február 10., szerda

Mihály Arkangyal üzenete


Drága Fénytestvéreim!

Köszöntelek Titeket szeretettel Mihály Arkangyal vagyok s üzenet hoztam szeretet Égi Fénylényektől!

Itt fent az égben, lent a Földön,
Szerető Istenünk ölelő karjaiban,
Feltöltődünk, minden égi jóval,
Tiszta Isteni energiával.
Gyertek, gyertek keblemre,
Ne szenvedjetek, inkább gyógyuljatok,
Tiszta mindent átható Szeretetben s Fényben,
Fényünk örök, szeretetünk végtelen.
Szeretünk Titeket s Itt vagyunk Nektek, egyszerűen mindent megértünk, kérjetek s megadatik.

Egy erősödő energiahullámban, egy újabb energia ciklus segíti szellem s lélekmunkádat. 
Mondhatnánk azt is, hogy szerelem, szeretet mindent elsöpör.
 Újabb fényszálak aktiválódnak mentális és éteri tereidben, ezek a fényszálak tudatosság új dimenzióit nyitják meg számotokra. Napokban fáradékonyság, erőtlenség, öröm s sírás,boldogság s szeretni vágyás hangulati érzések váltakoznak benned, jobban érzed magad, ha a belső nyugalmadra s csöndességedre hagyatkozol.
 Legyél türelemmel magad iránt, mert az energiák a javadat szolgálják. 

Mit jelent eme fényszálak aktiválódása számunkra?

Egy magasabb lélek minőséget, ezek a fényszálak szeretet hálóba vezetnek és a szívcsakrában aktiválódnak, ezért is a február a kapcsolati rendszerek tisztulási folyamatairól szólnak s ezzel egyidejűleg családok találják meg újra egymást s nagy intenzitással a szerelmes párok ( ikerláng ). 
Kollektív tudatnak és tereknek nagy szüksége van az ítélet mentességre, hiszen a gondolati háló azt tükrözi vissza, ami éppen zajlik benned. Minél fényesebb, világosabb, tisztább gondolataid vannak s minél ragyogóbban tartod tudati tered, annál nagyobb és ragyogóbb univerzális bőségben részesülsz.
Szeretet s szerelem az Ég ( Univerzum ) legcsodálatosabb s egyben legnagyobb ajándéka, kérünk Titeket kollektíve és egyénileg is, ne ítéljetek el senkit sem, azért mert éppen nem tart ott, ahol éppen Te (Ti) szeretnétek, hogy tartson. Ez mindenkinek az egyéni tempója.Mindenki elsősorban Önmagáért éljen s tegyen, Önmaga karmikus szálait fényesítse, Önmaga energetikai terét tegye rendbe, Önmaga energia mintáit, lenyomatait tisztítsa, hiszen elsősorban, ezért bújtatok emberi ruhátokba s bújtok újból s újból.
Jelen pillanatban Most van s újra s újra megkapjátok azokat a feladataitokat, amit nem vagy részlegesen oldottatok meg, teljesen, akkor van kész, amikor kiemelkedtek, abból az energia s rezgés esszenciából s többet nem jön szembe illetve mentek be abba az utcába.

Egyszerűen minden a rendelkezésetekre áll, Drága Fénytestvéreim kérünk Titeket ébredjetek fel, abból az illúzióból, amit már oly rég óta kergettek s álmodjatok bele abba a valóságba, amit vágyaitok által létre hoztok.

Szeretettel hirdetem ki az újabb időpontot a "Fényesedésre" Fényszív gyógyításra.

Fényszív gyógyítás során lélek energia terében dolgozunk, szívcsakrán keresztül hívjuk be jelen s múlt azon történéseit, ahol sérültél,elakadtál, a kapcsolati rendszereben.

Gyógyítás egyénileg történik, meditatív állapotban, Szeretet és Fény,meggyógyít rajtam keresztül ( Én, csak csatornaként vagyok jelen ), beforr minden lelki sebed, választ kapsz kérdéseidre, blokk (akadály), amely eddig fent állt eltűnik s új színt, új lendületet, újabb felismeréseket s ezáltal újabb értelemet nyer az életed.

Szeretettel várunk...

...Mihály Arkangyallal és Rafael Arkangyallal együtt...

...2016. 02. 17. én a MagNet Közösségi Házba.

 Szabad időpontok: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00



A konzultáció díja: 7000Ft / alkalom ( egy alkalom = egy óra )



Jelentkezni e-mailben.




Helyszín: MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.



Így jutsz el hozzánk:


Földalattival a  Bajza utca és Kodály Körönd megálló között félúton találod az épületet.


GPS koordináták: 


47°30’38.88″N
19° 4’17.04″E


Parkolás: az Andrássy út ezen szakaszán a szervizúton a parkolás ingyenes. (2013.júl. adat). A környező keresztutcákban fizetni kell a parkolásért.

Szeretettel s Áldással,
Mihály Arkangyal és FénySzív33







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény