2016. február 2., kedd

Önismereti teszt

 Kedveseim!

 Kitaláltam Nektek  egy fantasztikus Önismereti tesztet.

A játék menete:

Szemléld meg az itt található képeket, virágosakat válogattam Nektek össze, gondolván arra, hogy itt tavasz újra.Érzem már tavaszi illatokat, a természet ébredése számomra mindig lenyűgöző.
Azt a képet válaszd ki amire elsőnek megdobban a szíved s érzed zsigerből a boldogságot.
Utána a képek alatt találsz ABC sorrendben, képekhez kapcsolódó leírást.
Lelkedben zajló folyamatok megértésében segít s tartalmaz útmutatást magadra nézve.

 A:)                                                                                   B:)


 C:)                                                                      D:)
                             E:)

A:)

Tökéletes boldogságban élsz pároddal s családoddal. Igaz szerelem a Tiétek, néha vannak hullámvölgyek, de azok nem olyan nagyon erősek, mint a régi párkapcsolatodban. A hullavölgyek abból adódnak, hogy Te bizonyos helyzetekben nem hiszed el, hogy másképp is történhet.Engedd el a régi sérelmeket s engedd, hogy megtörténjen, minden jobban alakul, mit hinnéd. A megbocsájtás nagyon fontos a kapcsolatodban, hogy kimond elsősorban magadnak s párodnak a hétköznapokban.Hidd el szárnyalni fogsz a boldogságtól s megleled magadban a békét.

B:)

Igaz barátságban vagy Most éppen,Vele mindent őszintén megtudsz beszélni,egy életre szóló barátság lehet belőle. Igazán a korod előre haladtával, tudod értékelni, amit Most tesz érted, szerelmet ne várj ettől a kapcsolattól, mert nem ő az, akit keresel. Igen kreatív vagy, érdemes Önmagadat fejleszteni ez irányba is, lelked a rajzaidon keresztül üzen Neked. Határtalanságod egészen az Univerzumig röpít Téged s gyorsan megvalósítod, amit szeretnél. Csak így tovább, töretlen hittel előre.

C:)

Vidámság mindenek felett, fiatalságod forrása, mindig derűs lelked sok mosolyt csal a másik ember arcára.
Csak, így tovább nincs olyan dolog, ami elkedvetlenítene.Minden kívánságod beteljesül, amit kívántál magadnak.Szerelem terén is nagyon jól alakul kapcsolatod, töretlenül haladsz előre, mint mindig.A múlt már elmúlt, nincsen jelentősége a Mostani életed szempontjából. Minden helyzetben tökéletesen feltalálod magad, szinte mindenben otthonosan mozogsz. Belső hangodat tökéletesen hallod, hangolódj befelé s mindenre megérkezik a válasz.

D:) 

Boldog házasságban élsz, Kedveseddel harmóniában vagytok. Igazán megéled Lelki és Szellemi nagyságod, bármi történik is a hétköznapokban, mindent derűsen fogadsz. Ami másoknak negatív élmény az Neked pozitív, hiszen mindenben és mindenkiben meglátod a Fényesebbik oldalát. Tisztában vagy azzal, hogy tapasztalni és tanulni vagyunk itt a Földön, ezért tudod távolabbról is szemlélni az eseményeket, történeseket.
Ami mélyebben megérint, van benned kellő motiváció, hogy azonnal átírd s tovább lépj.Csak, így tovább, mindig megérkezik a megfelelő helyen s időben az aktuális segítség az életedbe. 

E:)

Hidd el a lehetetlent s bízz a belső intuíciódban. 
Számodra mindig furcsa szituációkba sodrod magad?
 Ez nem véletlen, szívedre hallgatsz s mindig azt teszed ami Neked jó, de a kollektíve az emberek furcsállják, legalábbis úgy érzékeled. Légy magabiztos s fogadd el, hogy ilyen vagy, ami nagyon pozitív, hiszen tartalmas életet élsz s nem unatkozol.Kövesd szíved szavát s megleled a boldogságodat. Párkapcsolatodban emiatt egy kicsit neheztel rád Kedvesed, ha magadban ez természetessé válik, hidd el Ő is tolerálja.
Bízd magad a szívedre, mert Neked , így természetes.

Szeretettel s Áldással,

FénySzív33

.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény