2016. február 1., hétfő

Hétköznapi mennyország



Kedvesek!

Szeretettel ajánlom, eme filmet megnézésre...egyszerűen csodálatos!

Rám nagyon nagy hatással van...a Napom az teljesen átértékelődött, más megvilágításban szemlélődöm.
Hiába Szeretet van mindenek felett, se pénz, se hatalom, se csillogás nem pótolja ezt az érzést, ezt az energiát,lehet bármi a világon, de a legnagyobb kincs, ami minden emberben ott van az a SZERETET.
Szívből jön minden, ami valós, a többi az csak álca, az emberek többsége nem meri kimutatni érzéseit, szeretetét, mert úgy érzi, akkor Most már puhány.
Ez, csak egy illúzió, pont akkor vagyunk erősek,amikor merünk szeretni s ennek jelét adjuk a külvilág felé s hiszünk álmainkban, hiszünk abban, hogy igenis Mi magunk vagyunk teremtője az életünknek s minden úgy van, ahogyan gondolod!

" Szállj Velem az Égre fel,
Szemedet, ha lehunyod,
Befogad a tágas Ég,
Ha együtt vagyunk, eljutunk,
Szállj Velem, jól szoríts,
Előttünk egy más világ,
Kitárom szívemet,
Meglátod, mily színes,
Szállj Velem, fogd a kezem,
Lágy szellő simogat,
Kiutat így találsz,
Ha hiszel bennem,
Szállj Velem."
Részlet a Hétköznapi Mennyország c. filmből.

Jó szórakozást!

Szeretettel,

FénySzív33

Hányan mondhatják el azt, hogy gyermekkori álmukat sikerült megvalósítaniuk?

 Minden embernek van egy küldetése, amit vagy felismer, vagy nem. Ha felismeri, akkor vagy meg tudja valósítani életében, vagy nem. Lehet például a halált úgy is nézni, hogy az nem más, mint a küldetés vége. A főszereplő karmester, Daniel felismeri és teljesíti a küldetését ebben a filmben.
Ez egy meglehetősen rendhagyó és "naturalisztikus" film. Valódi emberekkel, valódi érzésekkel, valódi motivációkkal és valódi fejlődésekkel. Például, a filmbeli Gabriella -a "csoport-terápia" során- egy katarzissal felszabadul, s onnantól szívből (szívhez) és csodálatosan énekel. Gabriella dala:  

http://www.youtube.com/watch?v=Itl915...

Ez a film egy magasabb dimenzióba repít, felemel, felszabadít és megrázó élményt nyújt. (As it is in Heaven.) Azoknak az útkeresőknek is ajánlható, akik már kibetűzték a "jel"-ben lévő üzenetet, majd felfejtették belőle küldetésüket.

A filmet 2005-ben mutatták be.


 https://youtu.be/wkDHH8DDifo


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Fényörvény